طرح توجیهی پودر ماشین لباسشویی

(1 بررسی مشتری)

990,000ریال

طرح توجیهی پودر ماشین لباسشویی را با 99 هزار تومان دانلود؛سپس جهت سفارش طرح توجیهی با ویژگی های پروژه تان با شماره 09333673303 تماس بگیرید.

طرح توجیهی پودر ماشین لباسشویی، پودر ماشین لباسشویی از جمله محصولات بهداشتی پر کاربرد در کل دنیا است که از آن به عنوان تمیز کننده لباس های مختلف در ماشین لباسشویی استفاده می کنند. ساختار تولید پودر ماشین لباسشویی و پودر رختشویی تا حدودی مشابه به هم می باشد با این تفاوت که پودر ماشین لباسشویی چند ماده شیمیایی اضافه تر دارد. طرح توجیهی پودر لبا‌سشویی یک برنامه کامل و جامع است که اطلاعات فنی و مالی، مثل تجهیزات و ماشین‌آلات مورد نیاز، فرایند تولید پودر لباسشویی، میزان سرمایه‌‌گذاری‌کل و … را برای کارآفرینانی که قصد احداث کارخانه پودر لباسشویی را دارند، فراهم آورده و در واقع نقشه‌ی راهی برای شروع موفقیت‌آمیز محسوب می‌شود.

سفارش طرح توجیهی پودر ماشین لباسشویی

برای سفارش طرح توجیهی پودر ماشین لباسشویی می توانید با کارشناسان ما در کانون مشاوران طرح توجیهی تماس بگیرید.

پودر‌های شوینده به لحاظ قدرت پاک‌کنندگی که دارند اهمیت و جایگاه ویژه‌ای در سبد بهداشتی خانوار به خود اختصاص داده‌اند. در گذشته برای تولید پودر‌های لباسشویی از ترکیبات بسیار ساده استفاده می‌کردند، اما با پیشرفت فن‌آوری، روز‌به‌روز از مواد شیمیایی و ترکیبات پیچیده‌تری برای تولید پودر‌های شوینده به‌کار رفت و انواع و اقسام پودر شوینده با کاربرد‌های متفاوت برای جنس و رنگ‌های مختلف البسه و در بسته‌بندی‌های جذاب به بازار آمد، تا پاسخگوی تنوع خواسته‌ها و نیاز‌های جوامع امروزی باشند. چرا‌که پودر‌ها نسبت به مایعات شوینده با‌دوام‌تر هستند. بنابراین به‌دلیل تقاضای بالا برای محصولات پاک‌کننده، احداث کارخانه تولید پودر لباسشویی از جمله طرح‎های سودآور با ریسک کم محسوب می‌شود.

پودر ماشین لباسشویی چیست؟

در قدیم مردم بیشتر با دست لباس های خود را می شستند و در آن زمان پودر رختشویی کاربرد فراوان داشت اما با پیشرفت زندگی شهری و پیدایش و تولید ماشین لباسشویی، پودر ماشین لباسشویی با قدرت پاک کنندگی بالا طراحی و تولید شد.امروزه استفاده از این محصول به یک مورد رایج در طول روز بدل شده و نیاز به آن در بازار مصرف به شدت احساس میشود.

در گذشته پودر ها با یک ترکیب ساده تولید میشدند. اما امروزه با بهره گیری از تکنولوژی هایم ختلف و ایجاد ساختار های شیمیای مختلف این پودر ها برای نوع ها و مدل های خاص البسه و سایر پوشاک استفاده میشوند. برای مثال پودر لباس های رنگی از پودر لباس های سیاه و یا سفید کاملا جدا است.

علوم شیمیایی روز به روز در حال پیشرفت و توسعه است. اما ترکیبات موجود در پودر ماشین لباسشویی عبارت است از:

  • آنیونیک ( یک نوع پاک کننده )
  • اس تی اس ( افزایش قدرت حلالیت و پاک کننده ی قوی )
  • سیلیکات سدیم ( یک نوع قلیایی )
  • سدیم تریپلی فسفات ( سخت گیر آب )
  • برایتنر ( ایجاد درخشندگی)
  • سی ام سی ( جلوگیری از رسوب چرک)

البته این ترکیبات بسته به نوع محصول کاملا متغییر هستند.

کاربرد پودر ماشین لباسشویی

اگر بخواهیم از تاریخچه تولید پودر ماشین لباسشویی بگوییم: پودر ماشین فوا برای اولین بار در سال ۱۹۳۲ تولید و به بازار آلمان عرضه شد سپس بعد از آن در سال ۱۹۳۳ یک محصول دیگر همانند محصول قبلی با نام درافت وارد بازار آمریکا شد. سپس بعد از گذشت جنگ جهانی دوم سال ۱۹۶۴ شرکتی به نام پراکتواند گمبل یک محصول جدید با نام تاید را به بازار عرضه نمود. بدین ترتیب با قرار گیری ماشین لباسشویی در خانه های مردم، پودر ماشین لباسشویی نیز جای خود را در سبد خرید روزانه مردم باز کرد.

کشورهای عمده تولید کننده پودر ماشین لباسشویی

کشورهای عمده تولید کننده پودر ماشین لباسشویی عبارتند از: آمریکا، آلمان، فرانسه، ترکیه و انگلستان. بخش عمده ای از پودرهای وارداتی از این کشورها وارد می شود. البته در سال های اخیر ایران خود یکی کشورهای صادر کننده است و انواع پودر ماشین لباسشویی را به کشورهایی همچون افغانستان، ترکمنستان، آذربایجان و ارمنستان صادر می کند. آنچه کاملاً مشهود است مصرف پودر ماشین لباسشویی در خانوارها بسیار بالا است. در واقع مصرف پودر ماشین لباسشویی در یک کشور به میزان جمعیت آن بستگی دارد. به همین دلیل برای معرفی پرمصرف ترین کشورها می توان به کشورهای پرجمعیت همچون هند، آمریکا و چین اشاره نمود.

 

فرآیند تولید

تهیه مواد اولیه ( تهیه lab و دیگر ترکیبات لازم)

  • خنثی سازی، خشک کردن و آگلومراسیون
  • خشک کردن و سرد کردن
  • سبک سازی
  • میکس کردن و هیدراسیون
  • مرحله نهایی
  • بسته بندی کردن محصول
  • ارسال

ماشین آلات و تجهیزات لازم برای تولید

  • مخزن ۲ جداره همزن دار ۲۰۰ لیتری از استنلس استیل ( ۱۲۰ کیلوگرم)
  • مخزن ۱ جداره همزن دار ۲۰۰ لیتری از استنلس استیل (۶۰ کیلوگرم)
  • بلندر ۲ جداره ۲۲۰۰ لیتری مدل MH 2000
  • پمپ دنده ای دو اینچ از استنلس استیل با موتور گیربکس ۳HP
  • کوره خشک کن است استنلس استیل ROT 3
  • هواساز ۳۲۵ متر مکعب بر دقیقه با قدرت حرارتی ۲۲۰۰۰۰
  • سرد کن از نوع دوار
  • فن ۳۰ متر مکعب بر دقیقه
  • گرانولاتور از استنلس تیپ HAM
  • بلندر مدل MH2000 و ۲۲۰۰ لیتری همراه با سیستم پاشش
  • سیستم پاشش با پمپ سانتریفیوژ با قیف ۲۰۰ لیتر از استنلس استیل
  • سرند ویبره از فولاد کربی با خروجی یک تن
  • پرکن پودر برای بسته بندی یک کیلویی در قوطی تیپ CUPA
  • پرکن پودر برای بسته بندی ۱ الی ۵۰ کیلو به صورت دیجیتالی
  • کانوایر تسمه ای با طول چهار متر عاج دار
  • پرس پنوماتیک

 

هدف از خنثی سازی خشک و آگلومراسیون چیست؟

هدف از این مرحله، تولید دترجنت گرانول با فرمول مناسب از مخلوط اجزای پودر و افزودن چند قطره مایه و آگلومر کردن می باشد. در نهایت پودر گرانولی غیر چسبناک و روان از مواد خام به دست می آید. علاوه بر مرحله آگلومراسیون مرحله خنثی کردن اسید سولفونی نیز مهم است. اسید سولفونی به علاوه کربنات سدیم و هیدروکساید ماده ی اکتیو دترجنت را به وجود می آورد. ناگفته نماند این مرحله برای تولید قرص ماشین لباسشویی نیز گذرانده می شود.

خشک کردن و سرد کردن : دستگاه ROTARY COOLER   و  ROTARY DRYER در تولید قرص ماشین لباسشویی وظیفه رطوبت رسانی به پودر را دارد اما برای تولید پودر ماشین لباسشویی این دستگاه علاوه بر رطوبت رسانی وظیفه گرم و سرد کردن براکس را نیز برعهده دارد. هنگامی که براکس وارد کوره حرارت بالا می شود با تبخیر آب براکس پف دار خواهد شد. در این زمان پس از عبور از دستگاه سرد کن با پودر میکس خواهد شد و موجب کم شدن مقدار دانسیته می شود. سبک سازی یکی دیگر از مراحل مهم تولید پودر ماشین لباسشویی است و پس از آن میکس نهایی رخ می دهد. منظور از سبک سازی این است که دانسیته پودر ایجاد شده کاهش باید. با افزودن پودری همچون براکس و ایجاد حرارت بالا آب کریستالیزاسیون تبخیر می شود. در این حالت گرانول ها پف دار شده و دانسیته پودر کاهش پیدا می کند. بسته بندی کردن محصول یکی از مراحل مهم می باشد. پودر ماشین لباسشویی در پاکت های مخصوص یا قوطی بسته بندی می شود.

سرمایه لازم برای تولید پودر لباسشویی چقدر است؟

سرمایه لازم برای راه‌اندازی یک کارگاه کوچک تولید پودر لباسشویی با حداقل ماشین‌آلات و تجهیزات با ظرفیت 200 لیتر در روز، حدوداً 200 میلیون تومان است. اما هزینه تقریبی راه‌اندازی کارگاه تولید پودر لباسشویی در مقیاس بزرگ‌تر با ظرفیت یک تن در ساعت، حدود 2 میلیارد تومان است.

هزینه‌های لازم جهت تولید قرص و پودر لباسشویی

مانند هر کسب‌و‌کاری، تولید پودر و قرص پودر لباسشویی مستلزم انجام یک‌سری از هزینه‌هاست. هزینه‌هایی مانند اجاره کارگاه، هزینه خرید ماشین‌آلات و تجهیزات خط تولید، تأسیسات و سرمایه‌در‌گردش، هزینه‌ی استهلاک و هزینه حقوق و دستمزد و… که جهت برآورد شاخص‌های مالی طرح، باید همراه با جزئیات محاسبه و در طرح توجیهی درج شوند.

به‌منظور تنظیم یک طرح توجیهی موفق، باید به این نکته توجه شود که در محاسبه درست هزینه‌ها نیاز به داشتن قیمت‌های به‌روز برای هر کدام از بخش‌های هزینه‌ای طرح است. بنابراین کارشناس طرح باید از قیمت‌های به‌روز آگاه باشد.

 

سود راه‌اندازی کارخانه تولید پودر لباسشویی چقدر است؟

به‌طور‌کلی تقاضای بالای مواد شوینده به‌نوعی نشان‌دهنده سودآوری بالای این طرح می‌‌باشد. اگر‌چه تولید پودر شوینده پیچیدگی‌های خاص خود را دارد، اما در عوض سود فوق‌العاده بالای 50 درصد را برای شما به ارمغان می‌آورد.

البته به یاد داشته باشید این سود بعد از دوره‌بازگشت دو ساله برای این کسب‌و‌کار اتفاق خواهد افتاد. برای دانستن دقیق دوره‌بازگشت‌سرمایه و نرخ‌بازدهی طرح اختصاصی خود لازم است که طرح سفارشی آن ‌را داشته باشید

توجیه‌پذیری اقتصادی این پروژه

بررسی‌های طرح توجیهی پودر لبا‌سشویی حاکی از میزان بالای توجیه‌پذیری تولید این محصول است. از‌آنجا‌که روز‌به‌روز بر میزان تقاضای پودر شوینده افزوده می‌شود، بنابراین برای پاسخ‌گویی به این تقاضا نیاز به تولید بیشتر محصولات شوینده و قرص و پودر لباسشویی بیش‌از‌پیش روشن می‌شود.

از سویی لزوم داشتن جامعه‌ای سالم اهمیت استراتژیک این محصولات بهداشتی به‌عنوان مواد شوینده در ارتقاء بهداشت و سلامت جامعه را نشان می‌دهد.

به‌نظر می‌رسد که میزان تولید پودر شوینده با رشد سطح بهداشت، افزایش درآمد‌سرانه و بالا‌رفتن تعداد دستگا‌ه‌های لباسشویی تولید شده در کشور به نقطه اشباع خود نرسیده است.

از‌این‌رو توجیه‌پذیری اقتصادی تولید پودر شوینده در این برهه‌ی زمانی کاملاً اثبات شده است.

چه مشکلاتی این کسب‌و‌کار را تهدید می‌کند؟

یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که می‌توان برای تولید پودر لباسشویی متصور شد، شروع این کسب‌کار بدون برنامه‌ و دانش کافی است، اغلب کسب‌و‌کار‌های نو‌پا که بدون‌داشتن طرح توجیهی کار خود را شروع می‌کنند، معمولاً در سال اول با شکست مواجه می‌شوند.

راه‌اندازی چنین طرحی بدون بررسی‌های دقیق و نوشتن طرح توجیهی، حتی با وجود توجیه‌پذیر‌بودن آن می‌تواند منجر به شکست کسب‌و‌کار و از دست‌رفتن سرمایه شما شود.

اما داشتن اطلاعات فنی و پیش‌بینی مالی دقیق در قالب یک طرح توجیه فنی‌و‌مالی به‌روز که تمام ریسک‌ها و جوانب کار در آن دیده شده باشد، جلو ضرر‌ها و خسارت‌های جبران‌ناپذیر را می‌گیرد و طرح زود‌تر به سودآوری خواهد رسید. برای تنظیم چنین طرحی، تنها کافی است با ما تماس بگیرید.

طرح توجیهی پودر لبا‌سشویی چه نتایجی در بردارد؟

داشتن یک طرح توجیهی بی‌نقص و به‌روز که حاوی برنامه‌ریزی فنی‌و‌مالی باشد و اطلاعاتی چون نقطه سربسر تولید، میزان سودآوری‌مالی طرح، دوره‌بازگشت‌سرمایه و نرخ‌بازگشت‌سرمایه در آن مشخص شده باشد، احتمال موفقیت طرح را بالا خواهد برد. چنین طرح جامعی مثل در‌دست‌داشتن نقشه گنج برای کارآفرین است که با نشان‌دادن میانبر‌ها، گام‌به‌گام مسیر پر از فراز‌و‌نشیب شروع کسب‌و‌کار را برای شما هموار می‌کند.

 مزیت های پودر ماشین لباسشویی

همان طور که گفتیم برای شستشوی لباس‌ها در ماشین لباسشویی، شوینده‌های مختلفی در بازار وجود دارد. اما انتخاب اکثر مردم پودرهای لباسشویی هست. دلیل این انتخاب گسترده، مزیت‌های پودر لباسشویی به سایر محصولات موجود در بازار است. از مهم‌ترین مزیت‌های این محصول می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • پودر ماشین لباسشویی نسبت به دیگر شوینده‌های لباس ارزان‌تر است و به عبارتی صرفه اقتصادی دارد.
  • امکان خرید عمده پودر ماشین لباسشویی و صرفه جویی در هزینه‌ها وجود دارد، چراکه به طور کلی پودر لباسشویی بادوام‌تر از مایع‌های شوینده هستند.
  • مواد تشکیل دهنده پودر ماشین لباسشویی همچون سفید کننده‌ها و سورفکتانت با ثبات‌تر می‌باشد.

معایب پودر ماشین لباسشویی

پودر ماشین لباسشویی در کنار مزایایش دارای معایبی نیز هست. از مهم‌ترین معایب پودر ماشین لباسشویی می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • پودر ماشین لباسشویی به آسانی در آب حل نمی شود و همین باعث می گردد پس از شستشوی لباس ها در ماشین لباسشویی برخی لکه های سفید بر روی آن وجود داشته باشد.
  • برای جلوگیری از ایجاد لکه سفید بر روی لباس ناشی از استفاده از پودر ماشین لباسشویی، بایستی از آب گرم استفاده شود که همین عامل، نیازمند هزينه و انرژی بيشتری است.
  • درون پودر ماشین لباسشویی سولفات سدیم وجود دارد که در اثر استفاده طولانی باعث آسیب به سيستم های فاضلاب می شود.
  •  پودر ماشین لباسشویی نسبت به با مایعات، مواد شیمیایی بیشتری را دارد.

​کد آیسیک محصول

کد آیسیک پودر ماشین لباسشویی کدهای 24241212 و 24241213 می‌باشد.

 معرفی بازار هدف

لازم است بدانید که کشور ایران جزو چهار گروه بزرگ مصرف کننده مواد شوینده پودری و مایع در جهان می‌باشد، به طوری که سرانه مصرف مواد شوینده در کشورمان هفت و نیم کیلو گرم است و بیشتر ایرانیان (نزدیک به 95 درصد) متقاضی پودرهای شوینده هستند. تولید پودر لباسشویی در کشورمان مازاد بر ظرفیت و تقاضای مردم است و همین عامل باعث ایجاد زمینه مناسبی جهت صادرات پودر ماشین لباسشویی شده است.

جدیدترین استارت آپ ها با موضوعات کارآفرینی

  1. ثبت و یا تغییرات شرکت
  2. تدوین استراتژی کسب و کار
  3. طراحی سایت
  4. بازرگانی و صادرات و واردات
  5. استانداردسازی و گواهینامه های ایزو
  6. .اخذ مجورها و برون سپاری کارهای اداری
  7. برندسازی
  8. خرید تجهیزات کسب و کار
  9. خرید مصالح ساختمانی

1 دیدگاه برای طرح توجیهی پودر ماشین لباسشویی

  1. مریم حیدری

    عالی

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید