دانلود طرح توجیهی زمین چمن مصنوعی

(1 بررسی مشتری)

990,000ریال

دانلود طرح توجیهی زمین چمن مصنوعی، را با 99 هزار تومان دانلود؛سپس جهت سفارش طرح توجیهی با ویژگی های پروژه تان با شماره 09333673303 تماس بگیرید.

چمن مصنوعی سطحی از الیاف مصنوعی است که شبیه چمن طبیعی است. چمن مصنوعی از مواد پلاستیکی ساخته شده به شکل چمن زنده است که برای پوشاندن سطح زمین و یا سالن استفاده می شود. چمن مصنوعی بسیار واقعی به نظر می رسد و می تواند چمنی زیبا و سرزنده و سرسبز را بدون توجه به فصل گرما یا سرما براس شما فراهم کند.
از این چمن ها در ساخت زمین های ورزشی مانند سالن سرپوشیده چمن مصنوعی فوتبال , زمین فوتسال،  والیبال , بیسبال، هاکی روی چمن و سایر ورزش ها استفاده می شود و در برخی از منازل مسکونی و حتی اماکن تجاری نیز استفاده می شود. و عامل اصلی گسترش گسترده آنها عدم نیاز به مراقبت و آبیاری مستمر مانند چمن طبیعی است. اما معایبی نیز دارد زیرا مدت زمان محدودی دارد و باید تعویض و تمیز شود.

سفارش طرح توجیهی زمین چمن مصنوعی

برای سفارش طرح توجیهی زمین چمن مصنوعی می توانید با کارشناسان ما در کانون مشاوران طرح توجیهی تماس بگیرید.

فواید چمن مصنوعی
چمن مصنوعی از زمان پیدایش خود در دهه 60 راه طولانی را پیموده است. اکنون کاملاً امکان نصب چمن مصنوعی بدون ظاهر چمن تقلبی وجود دارد. با افزایش نگرانی‌های مربوط به حفظ آب و آگاهی روزافزون از تأثیرات زیست‌محیطی و مسائل بهداشتی مرتبط با کودها و آفت‌کش‌هایی که چمن‌های چمن طبیعی معمولی به آن نیاز دارند، به راحتی می‌توان فهمید که چرا افراد بیشتری از ایده تعویض چمن چمن خود با چمن مصنوعی استقبال می‌کنند.

برخی از مزایای چمن مصنوعی عبارتند از:
1.    در تمام طول سال جذاب است (به جای چمن قهوه ای در تابستان و خاک گل آلود در زمستان).
2.    بدون نیاز به آبیاری
3.    برای زیبا نگه داشتن چمن مصنوعی نیازی به آفت کش یا کود نیست.
4.    بدون بریدن، چمن زنی یا پیرایش علف.
5.    هیچ مشکلی برای “رشد” در سایه، لکه های تکه ای ناشی از سایش و پارگی، یا آسیب آفت وجود ندارد.
6.    به سرعت قابل نصب است.
7.    در تابستان اگر روی آنها دراز بکشید نگران لک زدن لباسهایتان نیستید .

 

چمن مصنوعی طیفی از مزایا را ارائه می دهد از جمله:

کاهش  هزینه قبض آب، کاهش مصرف آب، نگهداری کم، مکان امن برای بازی کودکان، مقاوم بودن در برابر آب و هوا و جلوگیری از ظاهر آن در تمام طول سال.
از آنجایی که معایب چمن مصنوعی بسیار کم است، از جمله  آنکه چمن طبیعی نیاز به نگهداری و مراقبت دارد ولی در چمن مصنوعی نیایز به صرف وقت بالا در نگهداری نیست .

برخی دیگر از  مزیت های چمن مصنوعی
•    قبض آب خود را با چمن مصنوعی کاهش دهید, همه ما دوست داریم تا جایی که می توانیم پول پس انداز کنیم.
•    یکی از مزایای اصلی چمن مصنوعی این است که فقط دو بار در سال به تمیز کردن عمیق نیاز دارد – واقعاً قابل مقایسه نیست! و هزینه های آبیاری و شستشوی مدارم در چمن مصنوعی وجود ندارد.
‌    سطح چمن مصنوعی نسل سوم (3G) با کیفیت بالا، به شرط نگهداری و استفاده صحیح، مقاوم‌تر و بادوام‌تر است و باشگاه می‌تواند همیشه یک زمین فوتسال با کیفیت خوب برای تیم‌های خود فراهم کند.

•    مقاوم در استفاده های زیاد
جوامع و همچنین باشگاه های آماتور و حرفه ای اغلب با مشکل فرسوده شدن زمین های چمن طبیعی به دلیل استفاده زیاد مواجه هستند. کمبود فضا و هزینه های بالای سرمایه گذاری و نگهداری به این معنی است که آنها قادر به نصب زمین های چمن طبیعی اضافی نیستند.

•    مقاوم در برابر آب و هوا
مسابقات لیگ و جلسات تمرینی می توانند در طول سال حتی در شرایط آب و هوایی بد در زمین های چمن مصنوعی فوتسال برگزار کنند. درصد بالاتری از مسابقات لیگ، به ویژه در سطح آماتور، می تواند انجام شود.

معایب چمن مصنوعی
با این حال، چمن مصنوعی هم نسبت به چمن طبیعی جنبه های منفی خود را دارد مثل:
عمر محدود، نیاز به تمیز کردن دوره ای، استفاده از نفت، مواد شیمیایی سمی ناشی از پر کردن، و افزایش نگرانی های بهداشتی و ایمنی.

  1.     زمین های چمن مصنوعی هزینه نصب بالایی دارند.
  2.     نیاز به تعویض مواد پرکننده و لایه ضد شوک هر چند سال یکبار.
  3.     پلاستیک پلی اتیلن محصولی مبتنی بر نفت است که طی 15 تا 25 سال نیاز به تعویض دارد و زیست تخریب پذیر نیست.
  4.     به نگهداری مانند جارو کردن و ضدعفونی کردن نیاز دارد، زیرا چمن مصنوعی اگر به درستی ضدعفونی نشود می‌تواند میزبان باکتری‌ها باشد.
  5.     برخی از عناصر می توانند برای افراد یا محیط زیست مضر باشند، از جمله خرده لاستیک مورد استفاده برای پر کردن زیر سطح چمن، که می تواند حاوی مواد شیمیایی مضر باشد و رواناب مواد می تواند به آب های زیرزمینی نفوذ کند.
  6.     چمن مصنوعی نسبت به چمن زنده خشن تر است .
  7.     فرآیند نصب به دلیل فرآیند پر کردن سطح زیرین، زندگی خاک زیر چمن را از بین می برد و بازگشت به چمن یا گیاهان زنده را در زمان بعدی تقریباً غیرممکن می کند.

 

سرمایه اولیه برای کارخانه تولید چمن مصنوعی

برای تولید چمن مصنوعی نیاز به سرمایه اولیه می باشد که این سرمایه به دو دسته سرمایه ثابت و سرمایه در گردش تقسیم می شود. سرمایه ثابت برای خرید تجهیزات و ماشین آلات خط تولید استفاده می شود.

این تجهیزات در این خط تولید شامل مواردی چون قالب ریسندگی، مخزن خنک کننده و … است. سرمایه در گردش نیز برای تهیه مواد اولیه تولید چمن مصنوعی می باشد. مواد اولیه در تهیه چمن مصنوعی عبارتند از الیاف چمن مصنوعی، بکینگ، ارتفاع پایل الیاف، لایه پر کننده، گرانول، لاستیک لایه زیرین و اولیه و شوک پد.

مقدار سرمایه اولیه در طرح توجیهی تولید چمن مصنوعی به طور مستقیم به گنجایش طرح بستگی دارد. محاسبه سرمایه اولیه در این طرح توسط کارشناسان با در نظر گرفتن مواردی چون قیمت روز، جنس مواد اولیه و … انجام می شود.

هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه

سرمایه گذار برای احداث کارخانه تولید چمن مصنوعی باید هزینه هایی را صرف امور کند. این هزینه ها شامل هزینه های قبل از بهره برداری و هزینه های اجرایی می باشند. هزینه های قبل از بهره برداری صرف خرید زمین تاسیسات و ساختمان می شود. هزینه های مصرف انرژی، حمل و نقل، نیروی انسانی، تعمیر و نگهداری تجهیزات و ماشین آلات شامل هزینه های اجرایی می باشند.

اگر تاسیس کارخانه در شهرک های صنعتی صورت گیرد، از طرف سازمان ها و ارگان های دولتی تسهیلاتی به سرمایه گذاران داده می شود. در واقع کمک هزینه ای به آن ها خواهد شد. برای اینکه هزینه ها به درستی و بدون خطای محاسبه شوند، انجام محاسبه آن ها را کارشناسان با دقت تمام به عهده می گیرند.

برآورد میزان سود کارخانه چمن مصنوعی

تولید چمن مصنوعی با سود بسیار بالایی مواجه می شود. این محصول از هنگامی که تولید شد راه طولانی را طی کرده است. امروزه نصب چمن مصنوعی بدون داشتن ظاهری تقلبی امکان پذیر می باشد.

حتی بسیاری از افراد تمایل بیشتری به داشتن چمن مصنوعی تا طبیعی دارند. زیرا دیگر نگران نگهداری هایی چون آبیاری، کود دهی، عوامل زیست محیطی و … نمی باشند. از این رو از آن در مکان های مختلفی استفاده می کنند.

مراحل فرایند تولید چمن مصنوعی

  1. گره زنی: ابتدا نرخ هایی که از قبل مشخص کرده اند را در خط تولید چمن مصنوعی می گذارند. نخ ها را در داخل سوزن های بافت قرار می دهند. سپس با فواصل معینی بر روی لایه زیرین قرار می گیرد. با انجام متعدد این کار لایه زیرین از نخ های متراکم پوشانده می شود.
  2. زیر سازی: در حقیقت استحکام چمن مصنوعی به علت لایه زیرین آن می باشد. بعد از اینکه نخ ها به لایه های زیرین دوخته شدند، به لایه های بکینگ می چسبند. سپس برای بهره برداری آماده می شوند.
  3. در مرحله آخر کالا را از نظر کیفیت کنترل می کنند و پس از بسته بندی از کارخانه خارج می شوند.

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای تولید چمن مصنوعی

در طرح توجیهی تولید چمن مصنوعی تجهیزات و ماشین آلات خط تولید معرفی می شوند. موارد زیر برخی از این ماشین آلات می باشند.

  • قالب ریسندگی
  • دستگاه سوراخ داغ
  • سیستم باز کننده پیج
  • مخزن خنک کننده
  • بادگیر
  • خط تولید سیم های پلاستیکی
  • سیستم چسب خراش
  • دستگاه مکش فیبر
  • خط تولید سیم های پلاستیکی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید چمن مصنوعی

تولید چمن مصنوعی با سود زیادی روبرو می شود. چرا که اکثر آن برای سالن، زمین، تراس، حیاط، محیط‌ های آموزشی مانند مهد کودک، ورزشگاه و … از چمن مصنوعی به جای چمن طبیعی استفاده می کنند. زیرا چمن مصنوعی همیشه سرسبز است و نیاز به نگهداری هایی چون چمن زنی، کاشت دوباره، آبیاری و … ندارد.

از این رو در مصرف آب نیز صرفه جویی می شود. از آنجایی که این کالا بیشتر از کشور چین و ایتالیا وارد می شود، پس با راه اندازی کارخانه چمن مصنوعی می توان واردات را کمتر کرد.

سفارش طرح توجیهی تولید چمن مصنوعی

ما به منظور یاری از کسب و کار های تولید با سفارش طرح توجیهی ۵ ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان را به عنوان هدیه به شما تقدیم می کنیم. جلسه آنلاین برای رفع ابهام و پاسخگویی به سوالات بانکی و اداری به درخواست سرمایه گذاران است.

نتیجه گیری:

در کل باید بگویم که نگهداری از چمن های طبیعی مستلزم زمان و هزینه است.و چمن مصنوعی شاید در ابتدا هزینه بالاتری نسبت به چمن مصنوعی را به شما محتمل کند ولی در کل از بسیلر جهات مناسب تر است زیرا بدون آلرژی است ,شما برای نگهداری و رسیدگی مستمر نیاز ندارد

جدیدترین استارت آپ ها با موضوعات کارآفرینی

  1. ثبت و یا تغییرات شرکت
  2. تدوین استراتژی کسب و کار
  3. طراحی سایت
  4. بازرگانی و صادرات و واردات
  5. استانداردسازی و گواهینامه های ایزو
  6. .اخذ مجورها و برون سپاری کارهای اداری
  7. برندسازی
  8. خرید تجهیزات کسب و کار
  9. خرید مصالح ساختمانی

1 دیدگاه برای دانلود طرح توجیهی زمین چمن مصنوعی

  1. ahmad

    طرح خیلی عالی هستش مخصوصا با توجه به شرایط و علاقه به ورزش فوتبال در ایران و کمبود چمن مصنوعی برای کودکان و جوانان حتی بزرگسالان

    • عباس آبادی

      ممنون

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید